Familie Vakantie in Normandië 2022

Camping l'Etang des Haizes - Open van 15 april tot 3 October 2022 -
Gecertificeerd 4-sterren (17 . 09 . 2021) - 4,5 Ha terrein
158 plaatsen: 125 campingplaatsen ( inclusive 32 mobilhomesplaatsen verhuur) + 33 residentiëlen
+ 1 Nieuw vakantiepark met overdekt zwembad

Welkom in L'Etang des Haizes ! Camping, fietsen en toeren in een 4 sterren Kampeervakantie in Normandië. L'Etang des Haizes voor een geslaagde vakantie met vrienden en familie. VIRTUEEL BEZOEK

Voor uw vakantie bij ons hebben wij stacaravans, chalets en compleet ingerichte tenten. Ook hebben we ruime kampeerplaatsen voor tenten en caravans. Daarnaast kunt u vissin in de vijver, is er een zwembad met glijbaan, worden er activiteiten georganiseerd voor allen, is er een speciaal nederlandstalig animatieprogramma, toeristische Informatie, schone toiletten en vriendelijk personeel.

L'Etang des Haizes is gelegen in Normandië tussen Cherbourg , de D-Day stranden, Granville en Le Mont St Michel, in de buurt van La Haye du Puits.

Wij zijn erg betrokken bij het ontwikkelen van onze "Camping Qualité" , "Normandie Qualité Tourisme" en "Kampeerders met fietsen" : nationaal en regionaal erkend kwaliteitslabel, waarbij de camping gecontroleerd wordt op 600 punten, zoals schoonheid, hygiëne, ontvangst, het voorzien van juiste informatie, nette plaatsen, respect voor de omgeving, het milieu etc...

TOEGANKELIJKHEID van de camping voor mensen met fysieke of visuele handicaps, en bewustzijn van personeel met gehoor- en cognitieve handicaps.
Voorbereiding op uw vakantie, agenda, secrets normands en "mon guide"

Veel plezier op onze website en tot binnenkort - Patrice, Jean-Luc en het team.