Familie camping vakantie in Normandië 2022
FR EN DE NL
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 15/04/2022 tot 03/10/2022

Familie camping vakantie in Normandië 2022

Welkom in L'Etang des Haizes voor een geslaagde vakantie met vrienden en familie !

Voor uw vakantie bij ons hebben wij stacaravans, chalets en compleet ingerichte tenten. Ook hebben we ruime kampeerplaatsen voor tenten en caravans. Daarnaast kunt u vissin in de vijver, is er een zwembad met glijbaan, worden er activiteiten georganiseerd voor allen, toeristische Informatie, schone toiletten en vriendelijk personeel.

L'Etang des Haizes is gelegen in Normandië in der Manche tussende D-Day stranden, Granville en Le Mont St Michel, Vogel observatorium, in de buurt van La Haye du Puits.

Wij zijn erg betrokken bij het ontwikkelen van onze "Camping Qualité" , "Normandie Qualité Tourisme" en "Kampeerders met fietsen" : nationaal en regionaal erkend kwaliteitslabel, waarbij de camping gecontroleerd wordt op 600 punten, zoals schoonheid, hygiëne, ontvangst, het voorzien van juiste informatie, nette plaatsen, respect voor de omgeving, het milieu etc...

Camping l'Etang des Haizes - Open van 15 april tot 3 October 2022
Gecertificeerd 4-sterren (17 . 09 . 2021) - 4,5 Ha terrein
158 plaatsen: 125 campingplaatsen ( inclusive 32 mobilhomesplaatsen verhuur) + 33 residentiëlen

Toegankelijkheid van de camping voor mensen met fysieke of visuele handicaps, en bewustzijn van personeel met gehoor- en cognitieve handicaps.

Veel plezier op onze website en tot binnenkort - Patrice, Jean-Luc en het team.

Nieuw: 360° onderdompeling in de camping

Bezoek de camping dankzij een virtueel bezoek aan onze structuur. U kunt kennismaken met ons verwarmd zwemparadijs met zijn glijbaan met 4 banen, de ruime staanplaatsen voor caravans en een bezoek brengen aan een van onze comfortabele stacaravans voor uw verblijf in Normandië.

Lees meer
Prijzen 2022

We staan klaar om u te helpen uw vakantie in 2022 te boeken, neem contact met ons op via het contactformulier : ruime staanplaatsen en een keuze uit huuraccommodaties.

Lees meer
Familie camping vakantie in Normandië 2022 ~ Camping Frankrijk Normandie ~ Verhuur stacaravan Normandie ~ Camping Frankrijk Manche ~ Camping invasiestranden
Photos et plans non contractuels - © Copyright 2004-2022 - SAS PYVER - Wettelijke vermeldingen - @10.57

Secured by Sectigo Positive SSL

valid XHTML 1.0 Transitional