Uw camping voor fietsers
FR EN DE NL
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 15/04/2022 tot 03/10/2022

Uw camping voor fietsers

Fietsen en kamperen zijn een winnende combinatie voor uw volgende vakantie. Plan uw fietstocht met het gezin om de rijkdommen van Normandië te ontdekken. Onze camping L'Étang des Haizes is de ideale plek om te verblijven om te fietsen of om een mooie tocht te maken over de vele fietspaden : Vélo dans la Manche.

Onze camping ligt op het kruispunt van de groene wegen die Den Haag verbinden met Portbail, Bricquebec, Carentan en Coutances, via Lessay en Périers, zodat u van noord naar zuid kunt rijden. Maak een fietstocht om de landwegen te ontdekken, met natuurlijke landschappen en kleine erfgoederen : VTT Manche.

Ons programma voor fietsen rond onze camping

De Camping de L'Étang des Haizes heeft de labels "Accueil Vélo" en "Bonnes Adresses".
Wij hebben gezorgd voor een aantal faciliteiten om uw verblijf en toekomstige fietstochten te vergemakkelijken met Services accueil vélo :

 • Fietsenstalling en bagagedepot
 • Beschutte eetplaatsen met picknicktafels
 • Reparatiemateriaal en schoonmaakruimte
 • Fietsverhuur en accessoires
 • Bagagetransport met La Malle Postale
 • Ontbijt of snacks (op reservering)

EN, we hebben accommodatie voor fietsers met overnachting!

Ontdek de dichtstbijzijnde fietsroutes naar onze camping :

 • La Lande de Lessay: Heidevelden en heggen kenmerken deze zeer gemakkelijke wandeling van 29 km. Volg een oude spoorlijn een paar kilometer van Coutances naar Sottevast. Dit wandelpad, gelegen aan de rand van de Ayse moerassen, voert u door gehuchten met de landelijke architectuur van de streek.
 • Moren en moerassen: Deze route is gemakkelijk dankzij het zachte reliëf. Soms erg nat, het is het beste om de 37 km te lopen van april tot oktober. Onderweg ontdekt u de typische landschappen van de streek: heidevelden, vochtige bocages en moerassen.
 • La Haye-du-Puits naar Baupte: Tijdens deze rit fietst u door een aaneenschakeling van prachtige landschappen en natuurgebieden. Mis de prachtige zonsopgangen en zonsondergangen over de moerassen niet op deze 13 km lange tocht.
 • Mont Castre: Tijdens deze historische wandeling van 12 km ontdekt u de overblijfselen van een oud Romeins kamp, de ruïnes van een kasteel en een overdekte loopbrug. Het landschap biedt ook een prachtig uitzicht op de omliggende bocage. Dit is een zeer toegankelijk circuit, ideaal voor uw gezinsuitstapjes.
 • En niet te vergeten de Vélo-Maritime!

Om na uw wandelingen in de natuur ten volle van het campinggevoel te genieten, kunt u zich bij de andere kampeerders aansluiten voor een thema-avond die door ons team wordt georganiseerd.

Het Normandische fietsroutenetwerk telt zo'n 550 km aan groene wegen, die uitnodigen tot een combinatie van fietsen, erfgoed en gastronomie. Ontdek Normandie à Vélo.

Uw camping voor fietsers ~ Camping Frankrijk Normandie ~ Verhuur stacaravan Normandie ~ Camping Frankrijk Manche ~ Camping invasiestranden
Photos et plans non contractuels - © Copyright 2004-2021 - SAS PYVER - Wettelijke vermeldingen - @10.56

Secured by Sectigo Positive SSL

valid XHTML 1.0 Transitional