Uw camping in de Cotentin
FR EN DE NL
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 15/04/2022 tot 03/10/2022

Uw camping in de Cotentin

Parc des Marais du Cotentin in de buurt van uw camping

Uw camping in de Cotentin ligt op slechts enkele kilometers van het regionale natuurpark van de moerassen en het bekken van de Cotentin. Verblijf op onze camping in Normandië en maak van de gelegenheid gebruik om dit prachtige en veelzijdige natuurpark te bezoeken. De moerassen van de Cotentin zijn een erfgoed en een bezienswaardigheid, die u prachtige landschappen en een onderdompeling in de natuur bieden. Om te ontdekken met de schippers www.decouvertemarais.com

De rijkdom van het natuurpark van de Cotentin moerassen

Het park biedt een verscheidenheid aan landschappen en plaatsen om te ontdekken. U kunt vogels observeren in het ornithologisch reservaat aan de rand van een meer. Observatieposten staan tot uw beschikking om de moerasvogels in hun natuurlijke omgeving te ontmoeten. Wandel door het traditionele bocage-landschap, de weilanden en de veenmoerassen die kenmerkend zijn voor dit waterrijke gebied. De 30.000 ha moerassen beslaan een gebied van 150 gemeenten. U kunt wandelen op de 4600 km aan paden. Te voet, te paard of op de fiets, de routes zijn uitgestippeld en laten u toe langs de paden de schoonheid van deze moerassige natuur te ontdekken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u informatie wenst over het natuurpark Cotentin Marshes. Ons team staat tot uw beschikking en zal zijn best doen om u de antwoorden te geven die u nodig hebt.

De favorieten van uw camping: niet te missen uitstapjes in het Parc du Cotentin

Ontdek de kastelen en abdijen, de landhuizen maar ook de klokkentorens die zich op het grondgebied van het natuurpark van de moerassen van de Cotentin bevinden. Al deze erfgoedsites vormen een aanvulling op de wandelingen en trektochten in het moeraspark. Kom en ontdek bewaard gebleven plaatsen die hun geheimen met u zullen delen. Profiteer van de minder belangrijke maar even interessante erfgoedsites zoals de verschillende aarden boerderijen, de moerashavens, de molens of de washuizen en andere fonteinen. Deze plaatsen, rijk aan geschiedenis, zullen u een idee geven van wat het erfgoed van deze streek u te bieden heeft.

Bezienswaardigheden in de Cotentin in de buurt van de camping

Geniet optimaal van uw camping aan het meer, ideaal gelegen om de omgeving te bezoeken met familie of vrienden. Na een aangename nacht in uw stacaravan en een ochtend aan de rand van het verwarmde zwembad van uw camping in de Cotentin, gaat u op ontdekkingstocht naar de zee. Ontdek het schiereiland Cotentin, Saint-Vaast-la-Hougue of Cherbourg-en-Cotentin tijdens een wandeling. Voor een historische wandeling gaat u naar Sainte-Mère-Église, een van de eerste dorpen in Frankrijk dat in 1944 werd bevrijd. Als u van geschiedenis houdt, kunt u uw bezoek voortzetten op de immense fijne zandstranden: de landingsstranden, waaronder het niet te missen Utah-strand. Ontdek voor uw gezinsvakantie de wateractiviteiten die in de streek worden aangeboden en mis vooral de stad van de zee niet: Le Mont Saint-Michel. Wacht niet langer en boek uw volgende vakantie op onze camping in de Cotentin!

Uw camping in de Cotentin ~ Camping Frankrijk Normandie ~ Verhuur stacaravan Normandie ~ Camping Frankrijk Manche ~ Camping invasiestranden
Photos et plans non contractuels - © Copyright 2004-2021 - SAS PYVER - Wettelijke vermeldingen - @10.56

Secured by Sectigo Positive SSL

valid XHTML 1.0 Transitional