Normandië
FR EN DE NL
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 15/04/2022 tot 03/10/2022

Normandië

L'Etang des Haizes is perfect gestationeerd voor men die «La presqu'île du Cotentin», de D-day stranden, Granville, le Mont St-Michel en duizenden anderen normandische bezienswaardigheden wilt bezoeken. De camping ligt op 1 km afstand van La Haye du Puits (Supermarkten, restaurants, VVV (Touristische informatiebalie) etc...), op 10 km afstand van de zee, 30 km afstand van de landingsplekken (Débarquement), 50 km afstand van Cherbourg en het eiland Tatihou (Unesco), op 80 km afstand van Bayeux en op 100 km afstand van de Mt St Michel.

Wat te bezoeken in Normandië? De favorieten van de camping!

De Mont Saint Michel gelegen aan de Côte Fleurie waarbij u de landingsstranden en het zwitsters Normandië passeert, er is een ontelbare hoeveelheid beziendswaardigheden en activiteiten voor jong en oud, gelegen in de buurt van onze camping! Ontdek snel de meest geweldige toeristisch trekpleisters in de regio en de favorieten van 4-sterren camping L'etang des Haizes!

Maak de meest geweldige herinneringen in de buurt van onze camping!

Ontdek de Mont-Saint-Michel, "Wonder van het westen" die genoteerd staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en de immense baai met gemiddeld de hoogste waterstand in Europa. Na dit spectaculaire bezoek in het hart van de middeleeuwen, maak een sprong in de tijd faites en ontdek de landingsstranden, met een omweg langs het memorial in Caen, het museum van de landing in Arromanches, la Pointe du Hoc of zelfs de batterij van Longues-sur-Mer. Als u toch meer geintereseerd bent in de geschiedenis en de verhalen van de ridders, ga dan richting Bayeux waar u de beroemde tapijten van Willem de veroveraar kunt bewonderen. Als u uw horizon wilt verbreden, gooi dan de trossen los en vaar de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey, of naar Carteret of Granville. Dit zijn slechts enkele opties voor uw vakantie in Normandië!

Uw ontspannende vakantie in Normandië!

Normandië, staat ook bekend om haar majestueuze kliffen die een inspiratie zijn geweest voor veel beroemde kunstenaars, zoals die van Claude Monet wiens huis in Giverny staat. Vervolg uw poëtische tour richting de jachthaven van Honfleur om even aan de tijd te kunnen ontsnappen. Stelt u zich voor, een boottocht aan boord van een groot schip, mocht daat u niet in de smaak vallen, dan kunt u er altijd noch voor kiezen om een prachtige wandeling te maken over de promenade Michel d'Ornano gelegen in Deauville, waarschijnlijk een van de meest internationale bestemmingen in Normandië! Mocht u van plan zijn om een stad te bezoeken, ontdek dan le Havre, een prachtige stad die genoteerd is op de werelderfgoedlijst en gekarakteriseerd word door de avant-gardistische architectuur van Auguste Perret. Als u nog meer opties wilt hebben voor uw vakantie in Normandië, is er ook de Pays d'Auge en Lisieux , een stad die wereldwijd bekend is vanwege de bedevaarten die gewijd zijn aan Ste Thérèse. Zuidelijker bevind zich het Zwitsers Normandië met zijn groene landschappen die de mogelijkheid bieden voor het doen van vele activiteiten in de natuur, bijvoorbeeld: VTT, kanoën, wandelen, vissen, klimmen, touwklimmen in de bossen, golf, paragliding, etc...

Daarnaast kunt u nog veel meer bezienswaardigheden ontdekken zoals: De berg van Doville (zijn uitzicht en legende), de charme van Portbail, de paden van de douaniers in Cap de Carteret tot aan Port-Racine, le cotentin op de fiets en de rondleidinging van de eigenaar van de pottenbakkerij 'l'atelier de poterie'. Kortom, genoeg te doen!

Photo album: klik hier om nu la manche te bezoeken.

Een video over la Manche : Bekijk de video

In de buurt: Paardrijcentrum, wandelingen met ezels, de groene paden (fiets en wandelpaden door de natuur) opmerkelijke bezienswaardigheden, boomklimmen, een tennisveld, kanoën - kayakken, gastronomische activiteiten, etc...

De camping kan goed fungeren als basis voor uw fietsvakantie, U kunt de bijvoorbeeld gebruik maken van de Tour de Manche route, een fietspadenstelsel van in totaal 1200km die lopen door Bretagne, Normandië en het zuid-westen van Engeland of een van de vele andere fietsroutes in Frankrijk.

De landingsplaatsen in Normandië, D-Day en Overlord: stranden, musea, monumenten, herdenkingslekken, etc...

Locale populaire manifestaties, het zijn er ontelbaar, waaronder de grote rommelmarkt in La haye du puits of de markt in Lessay.

Wij hopen u genoeg informatie te hebben gegeven om vollop te kunnen genieten van uw vakantie in normandië bij camping L'etang des Haizes en daarbij alle ins en outs van de streek te kunnen ontdekken.

Links :

Enregistrer

Normandië ~ Camping Frankrijk Normandie ~ Verhuur stacaravan Normandie ~ Camping Frankrijk Manche ~ Camping invasiestranden
Photos et plans non contractuels - © Copyright 2004-2021 - SAS PYVER - Wettelijke vermeldingen - @10.56

Secured by Sectigo Positive SSL

valid XHTML 1.0 Transitional